FOTO/VIDEO

Mostar odiše zajedništvom i nadom - koncert ''Vjerujem'' ujedinio srca

Kada se spojila snaga vjere i glazbe, Mostar postaje epicentar duhovnog buđenja i nade.
Kultura / Glazba | 08. 06. 2024. u 22:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je večeras odisao zajedništvom i nadom, a na tisuće srca je kucalo kao jedno.

Veliki humanitarni koncert pod nazivom ''Vjerujem'', a  u organizaciji udruge "Otac", je pod Bijelim brijegom okupio brojnu publiku iz cijele Bosne i Hercegovine, koja je došla podržati plemenit cilj i uživati u večeri ispunjenoj glazbom, vjerom i zajedništvom.

@bljesak.info

Vanessa Mioč nastupila je na velikom humanitarnom koncertu pod nazivom ‘Vjerujem 2024’ koji je održan u Mostaru. Osim nje nastupili su Alan Hržica, fra Marin Karačić, Stijepo Gleđ, te Biskupijski zbor mladih, ''ViDeMus''.

♬ original sound  - Bljesak

Na ovom koncertu nastupili su Alan Hržica, Vanesa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić i biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara.

Foto: Bljesak.info / Veliki humanitarni koncert Vjerujem 2024.

Nakon prvog stadionskog koncerta duhovne glazbe u Bosni i Hercegovine prošle godine gdje su prikupljena sredstva za pokretanje Centra za rehabilitaciju djece sa poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i osigurana sredstva za kupovinu automobila za patronažnu službu Centra 'Marija-Naša Nada' u Širokom Brijegu, ove godine udruga 'Otac' odlučila je biti još jača.

Predsjednik udruge 'Otac' Marko Karačić rekao je ranije kako su odmah nakon prvog koncerta znali da moramo nastaviti s ovim projektom čiji plodovi se jasno vide i nastavljaju činiti da naši maleni kroz ovu priču dobiju najbolju skrb koja im se može osigurati.

Foto: Bljesak.info / Veliki humanitarni koncert Vjerujem 2024.

''Ja sam i prošle godine rekao kako će to biti jedna posebna noć i nemam što bolje reći i za 'Vjerujem 2024.'. Govorimo o događaju koji budi jednu posebnu emociju u svima nama, koji nas doslovno primorava da budemo bolji ljudi u našoj svakodnevnici i nema razloga da i ovaj put događaj ne bude organiziran na visokoj razini. Ako smo prošle godine imali nekih malih propusta, ove godine ćemo ih ispraviti kako bi svi mogli uživati u onome što se događa na velikoj pozornici i osjetiti poruke koje i ove godine šaljemo'', poručio je ranije Antonijo Krtalić, tajnik udruge.

"Koncert 'Vjerujem' je bio istinska harmonija vjere i umjetnosti, gdje su se melodije i riječi skladno prepletale, a Mostar je još jednom pokazao da je grad koji ne samo da živi na mostovima, već i stvara nove mostove kroz glazbu i zajedništvo."

Foto: Bljesak.info / Veliki humanitarni koncert Vjerujem 2024.
Kopirati
Drag cursor here to close